Benvinguts

Hola,
Blog dedicat a
La Farsa, grup d'animació de Gandesa.
Aquest blog pretén ser un blog de participació de totes les persones relacionades amb la Farsa de Gandesa, des de el qual ens puguem comunicar i aportar qualsevol cosa interessant.
Des d’aquí podeu fer la vostre aportació d’idees, propostes, comentaris, fotos......etc..


També espero que aquet blog serveixi per divulgar i donar a conèixer "La Farsa" a persones divertides amb ganes de passar-s’ho bé, de bon rotllo i que vulguin venir a xalar amb nosaltres......T’espere’m!!!!!

La Farsa de Gandesa
"La història", "la llegenda"
"¿de on ve l'escut i el nom del poble??"
¿qui som.....i per que???
"l'objectiu del grup de la farsa.........
Totes les respostes a la presentació que hi ha ha sota d'aquestes lletres..........
¡¡¡¡¡ no te la perdis!!!!!!


passa la presentació clikant les fletxes o barra lateral--pantalla completa el quadrat superior dret

La Farsa de Gandesa

Hola,

Començo aquest blog animant-vos a participar a tots a que aporteu comentaris i fotos sobre les activitats que em realitzat i a proposar noves activitats per fer.
(Per escriure un comentari només tens de clikar sobre la paraula "comentaris" (al costat del llapis) que hi ha a sota dels missatges, s'obrirà una nova finestra a on pots veure els comentaris que hi han, llavors clikes sobre "anar al formulari de comentaris" i allà pots escriure el teu comentari. ¡¡¡¡participa!!!!

8 comentaris:

  1. Primer de tot donar les gràcies al Víctor per haber iniciat aquest blog que esperem ajudi a divulgar el projecte de la Farsa de Gandesa pels nostres carrers i, perquè no, per la xarxa!

    Aquest cap de setmana ha estat un dels caps de setmana més significatius de lo nostra curta història farsenca, finalment hem trobat un guionista apassionat per la nostra història! Més endavant, quan tinguem la massa més pastada, us anirem donant més detalls de la nostra nova trajectòria.

    Esperem poder penjar, ben aviat, les fotos del grup recordant el diumenge 16 de novembre del 2008.

    Animeu-vos a participar!

    ResponElimina
  2. Vui agrair públicament a la Maite, que és qui m'ha pasat la presentació en pdf de la história de gandesa, per poder-la posar en aquest blog i espero que aixó serveixi perque la gent conegui la história del seu poble de una manera mol entretinguda.
    ¡gràcies!!

    ResponElimina
  3. Com a gandesà, us voldria felicitar per aquesta iniciativa que si bé des de fa alguns anys engresqueu els carrers de la Ciutat, ara sembla que comença a néixer la vostra veritable raó de ser.
    Us voldria, si em permeteu, la lectura d'un llibre: FORT i COGUL, E.; "La farsa de Gandesa"; Rafael Dalmau, editor, Barcelona, 1969. Sens dubte una base molt bona per iniciar el futur guió de "la farsa".

    ResponElimina
  4. Estem a 16 de Gener han passat dos mesos i la foto del feliç dia ¿on es?
    Per cert voldria significar l´important col.laboració d´en Joan Pujol i la seva dona Montse, sense ells no hi hauria guionista.

    ResponElimina
  5. Hola farsaires, sóc "el guionista".

    Malgrat ja no us en recordeu de mi, encara estic enfrascat amb el vostre/nostre projecte de Farsa.

    En aquests moments, el joglar ha sortit volant per una finestra, llançat per dos soldats emprenyats, i el príncep es prepara per la seva aventura nocturna a la taverna desprès de escoltar les leccions galants del seu amic Gonzalvo, que no han fet cap efecte sobre la princesa de Castella.

    El final ja ho coneixeu, però encara han de pasar coses...

    Una abraçada

    Iñaki

    ResponElimina
  6. Gràcies Iñaki!

    Et recordem però ultimament hem anat "liats" amb els espectacles de la marató i el carnaval. El teu esforç es veritablement extraordinari. Ah ! el projecte es tant teu com de qualsevol altre, la farsa sempre ha volgut ser com una familia sense descriminacions i qualsevol esforç es sempre benvingut.
    Gràcies un altre cop.

    ResponElimina
  7. Estimats amics farsaires, tot arriba en aquesta vida!

    Aquest diumenge 26 de juliol, quan es conmemoraven els 71 anys de l’atac republicà a Gandesa, he donat per conclosa la redacció de “La Farsa de Gandesa”.

    El texte final no se sembla gaire al projecte inicial. Les cinc escenes de aquell plan primitiu han esdevingut en cinc actes ambs les seves escenes respectives, on trobareu drama i comèdia, perquè la historia de la Farsa en té molt de totes dues.

    Aquest mes d’agost, aprofitant les vacances d’estiu, llegiré amb tranquilitat tota la obra, per afinar uns quants diàlegs i aspectes menors, per tal de que disposeu del texte definitiu el mes de setembre.

    Aleshores, la pilota serà al vostre sostre; vosaltres sereu els encarregats de fer posible la representació de la obra (és clar que podeu contar amb la meva colaboració, si voleu, per qualsevol cosa).

    Una abraçada molt forta i bon estiu per tots el farsaires!!!

    Iñaki

    ResponElimina
  8. Estimats amics farsaires,

    per fi arriba la Farsa!

    Petits problemes domèstics i laborals m'han impedit acabar amb la revisió i correcció de La Farsa de Gandesa abans d'aquesta data, però ja la tenim per fi. He lliurat el seu text en PDF i per correu electrònic a la nostra amiga Maite Garde, qui ha sigut el meu contacte habitual amb vosaltres.

    L'obra està registrada en el Registre de la Propietat Intel·lectual de Barcelona, pel que hauríeu d'acordar amb mi les possibles modificacions per a la seva adaptació a un o altre escenari, a versions més reduïdes o qualsevol altre canvi. I per la mateixa raó hauríem d'acordar la retribució que em correspongui, en cas que hi hagi ingressos econòmics.

    De qualsevol manera, la Farsa ha estat escrita per a vosaltres, la qual cosa vol dir que per la meva banda hi ha la millor voluntat d'acord i amistat. Abans de res, el principal és que us agradi l'obra (el seu estil, l'acció, la caracterització dels personatges), ja veurem com ho adaptem a un o altre entorn.

    Espero les vostres notícies i impressions.

    Una forta abraçada i molta Farsa!

    Iñaki

    ResponElimina

CARROSSES 2008 -LA FARSA-

Com cada any, enguany també vàrem estar a les carrosses per la festa major de Gandesa.
Representàvem un circ.
Vam xalar mol participant de les carrosses i em consta que la gent també va xalar mol veient-nos.
Veient les diapositives os en podeu fer una idea!!!!!

Sens dubte crec que son les fotos més divertides del blog!!!!


Terra Alta Gandesa (Catalunya desde l'aire)